Kontekst:

Merlin Pro softver i fiskalna blagajna za upravljanje frizerskim, kozmetičkim, wellness i SPA salonima!

Merlin Pro je vrhunac softvera u industriji ljepote i namijenjen je svim profesionalcima koji žele do maksimuma koristiti sve funkcije i prednosti koje pro verzija programa nudi.

  • Upravljanje skladištem: ulaz, izlaz, kalkulacija, primka, inventura, minimalne i maksimalne zalihe, automatska narudžba proizvoda i sl.
  •  Lojalnost klijenata: automatske ili personalizirane postavke za sakupljanje bodova lojalnosti prema proizvodima i uslugama, određivanje vrijednosti boda, postavke i ograničenja za korištenje bodova.
  • Upravljanje zaposlenicima: raspored rada, statistika po vrsti klijenata, prihod od usluga, prihod od maloprodaje, postotak provizije i sl. a sve jednim klikom miša!
  • Marketing: razni gotovi filteri klijenta, direktni ciljani marketing, 5 automatskih marketinških kampanja (potvrda za naručeni termin, podsjetnik za naručeni termin, čestitka za rođendan, zahvala za prvo posjetu, podsjetnik klijentima koji neko vrijeme nisu posjetili salon).
  • Kalendar i knjiga narudžbi: brzo i lako zakazivanje, pristup informacijama o klijentu u toku naručivanja,  automatsko kreiranje računa iz knjige narudžbi, direktna veza sa online naručivanjem.
  • Izvještaji: više od 100 raznih izvještaja, personalizirane mape s izvještajima koji klikom miša stižu na vašu email adresu, odabir bilo kojeg perioda za izvještavanje i usporedba s istim periodom prethodne godine i sl.
1.390€ / 10.472,96kn
jednokratno
Lokalna instalacija s trajnom licencom bez ugovorne obaveze uz 12 mjeseci neograničene obuke i podrške!
60,00€ / 452,07kn
mjesečno
Lokalna instalacija s ugovornom obavezom minimalno 24 mjeseca + jednokratna naknada 295€ / 2.222,68kn!
44,50€ / 335,29kn
mjesečno
Cloud instalacija s ugovornom obavezom minimalno 24 mjeseca + jednokratna naknada 295€ / 2.222,68kn!
ikosoft.com.hr