Kontekst:

MERLIN - Softver i fiskalna blagajna za  salone ljepote i kozmetičare

MERLIN – Softver i fiskalna blagajna za salone ljepote i kozmetičare

Prilagođen i za rad na ekranu osjetljivom na dodir, intuitivan i jednostavan za korištenje, Merlin će vas svakodnevno pratiti u cjelokupnom vođenju i upravljanju vašim kozmetičkom salonom. Dizajniran posebno za vas, profesionalce za ljepotu i pružanje dobrog osjećaja, Merlin će vas svakodnevno pratiti u svim vašim aktivnostima.

Softver i fiskalna blagajna za kozmetičare i salone ljepote

Odaberite Merlin, svog svakodnevnog saveznika!

U salonima ljepote, usluge, tretmani, prodaja profesionalnih proizvoda i termini se konstantno umnožavaju tijekom dana. Ove aktivnosti zahtijevaju optimalnu organizaciju svih vaših zaposlenika i radnog vremena. Postoji puno drugih rješenja za blagajne koje možete izabrati, ali ovo je ključni izbor koji bi mnogi od vas trebali odabrati. Merlin je rješenje koje su već usvojili mnogi drugi profesionalci u kozmetičkim salonima i industriji ljepote.

Mnoge značajke našeg Merlin softvera osigurat će detaljno praćenje vaših aktivnosti, vaših računovodstvenih podataka i vaših datoteka klijenata:

  • upravljanje naplatom (uređivanje računa, izmjena i dodavanje usluga svo do kraja naplate, unaprijed definirani popusti i sl.)
  • upravljanje datotekama klijenata (evidencija posjeta, potpuni podaci za kontakt, preferencije i želje klijenata, tehničke napomene za boju i sl.)
  • upravljanje zaposlenicima (planiranje, prometi, provizije za plaće, ciljevi i sl.)
  • upravljanje vjernošću (kartice lojalnosti, izbor posebnih pogodnosti, bodovi lojalnosti)
  • upravljanje marketingom (personalizirana pisma, slanje e-pošte, sms, poklon kuponi)
  • upravljanje skladištem (izbjegnite suvišne zalihe, optimizirajte svoj novčani tok, jednostavno pretraživanje proizvoda, upravljanje narudžbama proizvoda)
  • upravljanje terminima (otkrivanje slobodnih sati, statistika nedolaska, potvrda termina sms-om ili e-mailom, online rezervacija termina i sl.)
  • upravljanje vašim poslovanjem (nadzorne ploče, praćenje ključnih pokazatelja, prilagodljiv sistem ranog upozorenja i sl.)

#1 prva i neophodna fiskalna blagajna za kozmetičke salone i salone ljepote!

Merlin je jedan od najboljih softvera i blagajni za kozmetičke salone i salone ljepote. Zahvaljujući dugogodišnjem razvoju isključivo za industriju ljepote, te primjenu u cijelom svijetu ima ugrađene funkcije i iskustva direktno iz industrije ljepote i potpuno je siguran. Podaci i statistike koje isporučuje ovaj softver za upravljanje kozmetičkim i salonima ljepote, omogućuju vam obavljanje kvalitetnih usluga uz detaljno praćenje svih segmenata poslovanja. Također svi podaci vašeg kozmetičkog ili salona ljepote kao i podaci o vašim klijentima osigurani su i zaštićeni od krađe.

Saznajte više o našem cjelovitom rješenju, Merlin softveru za upravljanje kozmetičkim i salonima ljepote!

certificatnf525-1

Merlin je profesionalni softver, a kako bismo vam pomogli pri upoznavanju sa softverom nudimo vam besplatnu demonstraciju. Kontaktirajte nas i rado ćemo vam objasniti sve funkcije programa! Merlin zaslužuje vaše povjerenje jer je najčešće korišten softver u frizerskim salonima. Slobodno iskoristite alate i funkcije razvijane godinama i potpuno prilagođene vašoj profesiji! Otkrijte zabavan, moderan i inovativan alat za optimizaciju prometa salona, upravljanje zalihama i uslugama ili nudite program vjernosti svojim klijentima. Merlin pojednostavljuje upravljanje vašim salonom, pomaže vam analizirati vaše podatke i obraditi knjigovodstvene dokumente kako bi vam uštedio vrijeme!

Merlin je usklađen sa svom zakonskom regulativom

Ovaj softver, jednostavan za korištenje, omogućit će vam učinkovito upravljanje vašim podacima, zalihama vaših proizvoda (posebno zahvaljujući čitaču barkodova koji će vam uvelike pojednostaviti vođenje skladišta), upravljanje vašom prodajom, vašim uslugama, vašim klijentima ili učinkom vaših zaposlenika. Merlin će prije svega poboljšati transparentnost vašeg poslovanja i računovodstva. Merlin je mnogo više od jednostavne fiskalne blagajne i doista sve verzije Merlina usklađene su sa svim  zakonskim propisima.

Merlin je softver i fiskalna blagajne za kozmetičke i salone ljepote. Ali također je savršeno prilagodljiv za upotrebu u svim SPA centrima, solariji centrima, salonima za masažu, barovima za nokte, krioterapijskim centrima i sl.

ikosoft.com.hr