Kontekst:

MERLIN - Softver i fiskalna blagajna za SPA centre i wellness salone

MERLIN – Softver i fiskalna blagajna za SPA centre i wellness salone

Prilagođen i za rad na ekranu osjetljivom na dodir, intuitivan i jednostavan za korištenje, Merlin je jedan od najboljih softverskih paketa, a nudi mogućnost potpunog upravljanja vašim spa centrom ili wellness salonom. Razvijan za vas, stručnjake za opuštanje i pružanje dobrog osjećaja, Merlin će vas svakodnevno pratiti u svim vašim aktivnostima.

Softver i fiskalna blagajna za SPA centre i wellness salone

Merlin specijalizirani softver za SPA centre i wellness salone

U SPA centrima i wellness salonima, tretmani i termini se konstantno umnožavaju tijekom dana. Sve to zahtijeva optimalnu organizaciju svih vaših zaposlenika, radnog vremena, korištenje sredstava i alata za rad. Postoji puno drugih rješenja za blagajne koje možete izabrati, ali ovo je ključni izbor koji bi mnogi od vas trebali odabrati. Merlin je rješenje koje upravlja vašim resursima i slobodnim terminima i već su ga usvojili mnogi drugi profesionalci SPA i wellness salonima.

Otkrijte neke od dostupnih značajki našeg Merlin softvera:

  • upravljanje naplatom (uređivanje računa, izmjena i dodavanje usluga svo do kraja naplate, unaprijed definirani popusti i sl.)
  • upravljanje datotekama klijenata (evidencija posjeta, potpuni podaci za kontakt, preferencije i želje klijenata, tehničke napomene za boju i sl.)
  • upravljanje zaposlenicima (planiranje, prometi, provizije za plaće, ciljevi i sl.)
  • upravljanje vjernošću (kartice lojalnosti, izbor posebnih pogodnosti, bodovi lojalnosti)
  • upravljanje marketingom (personalizirana pisma, slanje e-pošte, sms, poklon kuponi)
  • upravljanje skladištem (izbjegnite suvišne zalihe, optimizirajte svoj novčani tok, jednostavno pretraživanje proizvoda, upravljanje narudžbama proizvoda)
  • upravljanje terminima (otkrivanje slobodnih sati, statistika nedolaska, potvrda termina sms-om ili e-mailom, online rezervacija termina i sl.)
  • upravljanje vašim poslovanjem (nadzorne ploče, praćenje ključnih pokazatelja, prilagodljiv sistem ranog upozorenja i sl.)

#1 prva i neophodna fiskalna blagajna za SPA centre i wellness salone!

Merlin je moćno rješenje za SPA i wellness salone i s ovim alatom uštedjeti ćete vrijeme kako bi se mogli koncentrirati na druge bitne stvari. Merlin se korištenjem prilagođava vašem poslovanju i pomaže vam u organizaciji. Merlin je jedan od najboljih softvera i blagajni za industriju ljepote i želite li ga isprobati nudimo vam besplatnu demonstraciju kontaktiranjem naše korisničke službe!

Saznajte više o našem cjelovitom rješenju, Merlin softveru za upravljanje SPA i wellness salonima!

certificatnf525-1

Merlin je profesionalni softver razvijan u suradnju s profesionalcima iz industrije ljepote. Kako bismo vam pomogli pri upoznavanju sa softverom nudimo vam besplatnu demonstraciju i 30 dnevno korištenje. Kontaktirajte nas i rado ćemo vam objasniti sve funkcije programa! Merlin svakako zaslužuje vaše povjerenje jer je najčešće korišten softver u frizerskim i salonima ljepote. Kroz alate razvijane godinama i funkcije  koje su potpuno prilagođene vašoj profesiji otkrijte zabavan, moderan i inovativan alat za optimizaciju prometa salona, upravljanje zalihama i uslugama. Ponudite program vjernosti svojim klijentima, koristite CRM i ciljanu komunikaciju s klijentima. Merlin pojednostavljuje upravljanje vašim salonom, pomaže vam analizirati vaše podatke i obraditi knjigovodstvene dokumente kako bi vam uštedio vrijeme!

Merlin je usklađen sa svom zakonskom regulativom

Merlin je moćan i učinkovit svakodnevni saveznik za svaki SPA i wellness salon. Individualno se prilagođava vašim potrebama i vašim klijentima. Ovaj softver je jednostavan za korištenje, a omogućit će vam učinkovito upravljanje vašim podacima, zalihama vaših proizvoda, upravljanje vašom prodajom, vašim uslugama, vašim klijentima i učinkom vaših zaposlenika. Merlin će prije svega poboljšati transparentnost vašeg poslovanja i računovodstva. Merlin je mnogo više od jednostavne fiskalne blagajne i doista sve verzije Merlina usklađene su sa svim  zakonskim propisima.

Merlin je softver i fiskalna blagajne za kozmetičke salone. Ali također je savršeno prilagodljiv za upotrebu u svim SPA centrima, UV centrima i solarijima, salonima za masažu, barovima za nokte, krioterapijskim centrima i sl.

ikosoft.com.hr