Kontekst:

Suglasnost za korištenje osobnih podataka od korisnika usluga koja se odnosi za prijave na neku od lista na internet stranici  www.ikosoft.com.hr

Na www.ikosoft.com.hr (Merlinka d. o. o., Senjska 6, 47000 Karlovac, OIB: 15259334060) pratimo načela transparentnosti i pažljivog ravnanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR; u nastavku uredba). Potrebna nam je vaša suglasnost da bismo osobne podatke, koje smo dobili u svrhu prijavljivanja na naše usluge, mogli koristiti i obrađivati u marketinške svrhe. Sve informacije o upravljanju specifičnom vrstom suglasnosti možete pronaći u nastavku.

Suglasnosti koje se odnose za interes za preuzimanje programa i za primanje novosti korisnicima Merlin programa na stranici: ISPROBAJTE MERLIN
Ispunjavanjem obrasca na stranici ISPROBAJTE MERLIN i za primanje novosti o Merlin programi i aktualnim trendovima i ponudama vezanim uz korištenje i upotrebu softvera, korisnik se slaže s prosljeđivanjem podataka koje uredba opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: Tvrtka ili Obrt, OIB, E-mail adresa, Ime i Prezime, Broj telefona ili  mobitela, Grad ili Mjesto, Poštanski broj, Država.

Korisnik se prilikom prijave i ostavljanja podataka može slagati s korištenjem osobnih podataka u sljedeće svrhe:

Suglasnost za praćenje vaših aktivnosti i zanimanja na www.ikosoft.com.hr:

  • Izvoženje, pohranu i obradu podataka u alatu za marketinšku automatizaciju, koji nam pomoću kontinuiranog praćenja vaših aktivnosti na www.ikosoft.com.hr omogućava provođenje naručenih usluga i kontaktiranja u vezi vaših aktivnosti na stranicama www.ikosoft.com.hr
  • Svi osobni podaci korišteni su isključivo u namjere izvršavanja naših usluga te optimizaciju našeg poslovanja i nisu dostupni za javnost.

Suglasnost za primanje novosti od Merlinka d.o.o. o aktualnim  trendovima, ponudama i novostima iz područja razvoja programa te vrijedi do otkazivanja i obuhvaća:

  • Korištenje podataka za slanje redovitih e-novosti o aktualnim trendovima, ponudama i novostima iz područja razvoja i unaprjeđenja programa.
  • Izvoženje, pohranu i obradu podataka u alatu za marketinšku automatizaciju koji nam omogućuje slanje tih novosti.

VAŠA  PRIVOLA NA  TEMELJU DANIH SUGLASNOSTI

Pojedinac u bilo kojem trenutku može zahtijevati od voditelja obrade osobnih podataka da trajno ili privremeno prestane koristiti njegove osobne podatke u gore navedene svrhe͘ Takav zahtjev može bilo kada poslati na e-adresu: [email protected] te detaljno navesti koje suglasnosti želi otkazati. Također korisnik na samom sučelju stranice  www.ikosoft.com.hr  u podnožju klikom na link “UREDITE VAŠE PODATKE“ ima  mogućnosti sam u potpunosti upravljati svojim osobnim podacima.

Osim toga, korisnik ima i sljedeća prava:

  • Pravo na pristup do svojih osobnih podataka koji su u vezi s njime prikupljeni, a tom prilikom upravitelj može koristiti sva razumna sredstva za utvrđivanje identiteta pojedinca čiji su osobni podaci, posebice u okviru online usluga i online identifikatora.
  • Pravo na popravak netočnih podataka koji su u vezi s njime prikupljeni, a tom prilikom voditelj obrade može koristiti sva razumna sredstva za provjeravanje identiteta pojedinca čiji su osobni podaci, posebice u okviru online usluga i online identifikatora.
  • Pravo na ”zaborav”, odnosno brisanje svih podataka, ako su ispunjeni uvjeti iz 17͘ članka Opće uredbe o zaštiti podataka.
  • Pravo na samostalno odlučivanje o korištenju osobnih podataka koje se temelji na automatiziranoj obradi.
  • Pravo da protiv voditelja obrade uloži pritužbu nadzornom tijelu, ako misli da obrada njegovih osobnih podataka krši Opću uredbu o zaštiti podataka.

Politiku privatnosti možete pogledati klikom na link “Politika privatnosti”

ikosoft.com.hr