• Ikosoft English version
  • Ikosoft slovenska verzija
  • facebook
  • youtube
  • Android
GDPR

Suglasnost za korištenje osobnih podataka od korisnika usluga koja se odnosi za prijave na neku od lista na internet stranici  www.ikosoft.com.hr

Na www.ikosoft.com.hr (Merlinka d. o. o., Senjska 6, 47000 Karlovac, OIB: 15259334060) pratimo načela transparentnosti i pažljivog ravnanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR; u nastavku uredba). Potrebna nam je vaša suglasnost da bismo osobne podatke, koje smo dobili u svrhu prijavljivanja na naše usluge, mogli koristiti i obrađivati u marketinške svrhe. Sve informacije o upravljanju specifičnom vrstom suglasnosti možete pronaći u nastavku.

Suglasnosti koje se odnose preuzimanje programa i  na primanje novosti korisnicima programa Merlin X2 – Ikosoft.hr na stranici: https://ikosoft.com.hr/preuzimanje-programa/
Ispunjavanjem obrasca prilikom preuzimanja programa i za primanje novosti Merlin X2 – Ikosoft.hr o aktualnim trendovima i ponudama vezanim uz korištenje i upotrebu softwera, korisnik se slaže s prosljeđivanjem podataka koje uredba opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: Tvrtka ili Obrt, E-mail adresa, Ime i Prezime, Broj telefona ili  mobitela, Grad ili Mjesto, Poštanski broj, Država.

Korisnik se prilikom prijave i ostavljanja podataka može slagati s korištenjem osobnih podataka u sljedeće svrhe:

Suglasnost za praćenje vaših aktivnosti i zanimanja na www.ikosoft.com.hr :

Suglasnost za primanje novosti od Merlinka d.o.o. o aktualnim  trendovima, ponudama i novostima iz područja razvoja programa te vrijedi do otkazivanja i obuhvaća:

VAŠA  PRIVOLA NA  TEMELJU DANIH SUGLASNOSTI

Pojedinac u bilo kojem trenutku može zahtijevati od voditelja obrade osobnih podataka da trajno ili privremeno prestane koristiti njegove osobne podatke u gore navedene svrhe͘ Takav zahtjev može bilo kada poslati na e-adresu: info@ikosoft.com.hr te detaljno navesti koje suglasnosti želi otkazati. Također korisnik na samom sučelju stranice  www.ikosoft.com.hr  u podnožju klikom na linku “UREĐIVANJE KORISNIČKIH PODATAKA“ (https://ikosoft.com.hr/potrazite-vase-podatke ima  mogućnosti sam u potpunosti upravljati svojim osobnim podacima.

Osim toga, korisnik ima i sljedeća prava:

Politiku privatnosti možete pogledati klikom na link “Politika privatnosti”

Ikosoft.com.hr
Ikosoft.com.hr

Ikosoft.com.hr