Kontekst:

MERLIN - Softver i fiskalna blagajna za frizerske salone i frizere

MERLIN – Softver i fiskalna blagajna za frizerske salone i frizere

Prilagođen i za rad na ekranu osjetljivom na dodir, intuitivan i jednostavan za korištenje, Merlin će vas svakodnevno pratiti u vašem frizerskom salonu. Bilo da se radi o prodaji vaših proizvoda, vašim narudžbama, upravljanju datotekama vaših klijenata, sve su ove informacije lako dostupne. Merlin je rješenje.

Softver i fiskalna blagajna za frizere i frizerske salone

Odaberite Merlin, svog svakodnevnog saveznika!

Izbor programa nikad nije bio toliko jasan. Za odabir softvera i fiskalne blagajne bitni su određeni kriteriji: ušteda vremena, optimizacija prometa ili usluga korisnicima. Na temelju tih kriterija Ikosoft je razvio intuitivan softver za blagajne, čije korištenje vam omogućuje stvarnu uštedu vremena. Merlin je rješenje za fiskalnu kasu u vašem frizerskom salonu.

Otkrijte neke od značajki dostupnih u našem softveru Merlin:

  • upravljanje naplatom (uređivanje računa, izmjena i dodavanje usluga svo do kraja naplate, unaprijed definirani popusti i sl.)
  • upravljanje datotekama klijenata (evidencija posjeta, potpuni podaci za kontakt, preferencije i želje klijenata, tehničke napomene za boju i sl.)
  • upravljanje zaposlenicima (planiranje, prometi, provizije za plaće, ciljevi i sl.)
  • upravljanje vjernošću (kartice lojalnosti, izbor posebnih pogodnosti, bodovi lojalnosti)
  • upravljanje marketingom (personalizirana pisma, slanje e-pošte, sms, poklon kuponi)
  • upravljanje skladištem (izbjegnite suvišne zalihe, optimizirajte svoj novčani tok, jednostavno pretraživanje proizvoda, upravljanje narudžbama proizvoda)
  • upravljanje terminima (otkrivanje slobodnih sati, statistika nedolaska, potvrda termina sms-om ili e-mailom, online rezervacija termina i sl.)
  • upravljanje vašim poslovanjem (nadzorne ploče, praćenje ključnih pokazatelja, prilagodljiv sistem ranog upozorenja i sl.)

Saznajte više o našem cjelovitom rješenju, Merlin softveru za salone!

certificatnf525-1

Merlin je profesionalni softver, a kako bismo vam pomogli pri upoznavanju sa softverom nudimo vam besplatnu demonstraciju. Kontaktirajte nas i rado ćemo vam objasniti sve funkcije programa! Merlin zaslužuje vaše povjerenje jer je najčešće korišten softver u frizerskim salonima. Slobodno iskoristite alate i funkcije razvijane godinama i potpuno prilagođene vašoj profesiji! Otkrijte zabavan, moderan i inovativan alat za optimizaciju prometa salona, upravljanje zalihama i uslugama ili ponudite program vjernosti svojim klijentima. Merlin pojednostavljuje upravljanje vašim salonom, pomaže vam analizirati vaše podatke i obraditi knjigovodstvene dokumente kako bi vam uštedio vrijeme!

#1 prva i neophodna fiskalna blagajna za frizerske salone!

Merlin je jedan od najboljih softvera i blagajni za frizerske salone. Zahvaljujući dugogodišnjem razvoju i primjeni u cijelom svijetu potpuno je siguran. Podaci i statistike koje isporučuje ovaj softver za upravljanje frizerskim salonima, omogućuju vam obavljanje kvalitetnih usluga uz detaljno praćenje svih segmenata poslovanja. Također osigurani su i zaštićeni od krađe svi podaci vašeg frizerskog salona i vaših klijenata.

Merlin je usklađen sa svom zakonskom regulativom

Ovaj softver, jednostavan za korištenje, omogućit će vam učinkovito upravljanje vašim podacima, zalihama vaših proizvoda (posebno zahvaljujući čitaču barkodova koji će vam uvelike pojednostaviti vođenje skladišta), upravljanje vašom prodajom, vašim uslugama, vašim klijentima ili učinkom vaših zaposlenika. Merlin će prije svega poboljšati transparentnost vašeg poslovanja i računovodstva. Merlin je mnogo više od jednostavne fiskalne blagajne i doista sve verzije Merlina u skladu su sa svim  zakonskim propisima.

Merlin je osim za frizerski salon također savršeno prikladan i za bilo koji kozmetički salon, SPA centar, solarij centar, salon za masažu, salon za nokte, i sl.

ikosoft.com.hr